Ελλάδα

Λιάπης: «Θα παίξουμε και για τα παιδιά που ταλαιπωρούνται από κορωνοϊό»

Ο Μιχάλης Λιάπης αναφέρθηκε στην επικείμενη πρώτη μάχη των playoffs με το Λαύριο, αλλά και στις απουσίες του Κολοσσού ελέω κορωνοϊού.

Ο Κολοσσός θα δοκιμαστεί αύριο (11/5, 16:00) στην έδρα του Λαυρίου, για το πρώτο μεταξύ τους αγώνα στη φάση των «8» των playoffs της Stoiximan Basket League.

Ο Μιχάλης Λιάπης μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην επικείμενη μονομαχία των δύο ομάδων, τονίζοντας πως οι ροδίτες δεν πρέπει να επιτρέψουν στο Λαύριο να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο, ώστε να έχουν πιθανότητες για τη νίκη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις απουσίες λόγω κορωνοϊού, καθώς μέσα στην εβδομάδα βρέθηκαν τρία θετικά κρούσματα στις τάξεις του Κολοσσού, τα δύο εξ αυτών αφορούσαν μπασκετμπολίστες.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Μιχάλης Λιάπης:

«Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Με υγεία πάνω απ’ όλα! Πλέον, ξεκινούν τα playoffs. Είναι μία εντελώς καινούρια διαδικασία σε σχέση με την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Μιλάμε για τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Αντίπαλός μας είναι το Λαύριο, που έχει κάνει μία πολύ καλή χρονιά φέτος. Έχει και το πλεονέκτημα έδρας.

Εμείς από την πλευρά μας, στοχεύουμε στη νίκη. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή και δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στο Λαύριο να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο, καθώς είναι ένα στιλ παιχνιδιού που τους αρέσει πολύ και τους ταιριάζει. Πιστεύω ότι τότε θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, αφού δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως όλοι μας θα παίξουμε και για τα παιδιά, τα οποία δεν θα είναι μαζί μας, καθώς ταλαιπωρούνται με τον κορωνοϊό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x