Ελλάδα

Λιμνιάτης: «Θέλαμε να αποδείξουμε ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν δίκαιο»

Στον τρόπο που προσέγγισαν οι παίκτες της ΑΕΚ το ματς με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο βοηθός προπονητή, Γιώργος Λιμνιάτης.

Στην εξαιρετική άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες της ΑΕΚ και στον τρόπο που προσέγγισαν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο βοηθός προπονητή, Γιώργος Λιμνιάτης, ο οποίος «αντικατέστησε» τον Ηλία Παπαθεοδώρου στη συνέντευξη Τύπου, αφού ο τεχνικός της Ένωσης δεν είχε δικαίωμα να παραστεί λόγω της αποβολής του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
- Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι το μήνυμα από το σημερινό ματς ήταν το πως προσεγγίσαμε το παιχνίδι στο ξεκίνημα, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας στην άμυνα. Παίξαμε με ενέργεια και διάθεση. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι οδηγός μας για τη συνέχεια. Δεν μπορούμε να βγάλουμε κάποιο άλλο μήνυμα από τον τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι. Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη. Το Σάββατο έχουμε το ματς με τη Λάρισα χωρίς να έχουμε μεγάλο χρόνο προετοιμασίας. Θα αντιμετωπίσουμε μια επικίνδυνη ομάδα με καλούς ξένους. Όπως λέει και ο κόουτς, πρέπει να συσπειρώνεται η ομάδα μας όταν υπάρχουν οι τραυματισμοί και ζητάμε από κάποιους παίκτες να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Αυτό έγινε κι αυτό θα μας οδηγήσει στη συνέχεια. Το σημαντικό είναι να εντάξουμε τους τραυματίες και να παραταχθούμε όπως έχουμε σχεδιάσει την ομάδα».

- Για το κοουτσάρισμά του από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Παπαθεοδώρου: «Να πω ότι είναι η πρώτη φορά που αποβάλλεται και κερδίζω. Είχαμε χάσει πέρσι με το Περιστέρι και είχαμε χάσει ένα παιχνίδι με τον Άρη όταν ήμασταν στην Κηφισιά».

- Για το αν είχαν έξτρα κίνητρο οι παίκτες του μετά την ένσταση του ΠΑΟΚ: «Ενδόμυχα οι παίκτες μας το είχαν στο μυαλό τους κι αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις τους. Είχε μείνει κάτι. Δεν θέλω να σχολιάσω προσωπικά αυτή την απόφαση. Δεν είχαμε καθόλου το αίσθημα ότι έχουμε αδικηθεί. Όπως είπα και πιο πριν, ήταν τέτοια επιθυμία που θέλαμε να αποδείξουμε ότι το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού ήταν δίκαιο. Και έγινε με τον πιο εμφατικό τρόπο».

Κλείνοντας, αστειεύτηκε κάνοντας παράκληση στον κόουτς Παπαθεοδώρου: «Επειδή τρώω πολλές ώρες στο σκάουτινγκ, θα παρακαλούσα τον κύριο Παπαθεοδώρου να δουλέψει λίγο τα plays της Λάρισας για να κοιμηθώ περισσότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x