Γενικά

Χωρίς Μπραζντέικις και Γκριγκόνις στο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου η Λιθουανία - Παίζεται του Κουζμίνσκας

Εκτός λίστας για τα δύο ματς του Φεβρουαρίου στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ έμειναν οι Ίγκνας Μπραζντέικις και Μάριους Γκριγκόνις για τη Λιθουανία. Παίζεται η συμμετοχή του Κουζμίνσκας.

Χωρίς τους «Έλληνες» θα παραταχθεί η εθνική ομάδα μπάσκετ της Λιθουανίας στα δύο παιχνίδια του Φεβρουαρίου για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025.

Η ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης της επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Κάζις Μακσβίτις, για τα επερχόμενα παιχνίδια με Πολωνία (22/02, εντός) και Εσθονία (26/02, εκτός) για τις δύο πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών.

Από τη λίστα απουσιάζουν τα ονόματα των Ίγκνας Μπραζντέικις και Μάριους Γκριγκόνις, με τον πρώτο ειδικά να αποτελεί έκπληξη, αφού συμμετείχε στο πρόσφατο Μουντομπάσκετ με την ομάδα της πατρίδας του.

Από εκεί και πέρα, παίζεται η συμμετοχή του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του με την ΑΕΚ, μετά και τη δίμηνη απουσία του από την ενεργό δράση λόγω τραυματισμού.

Στις επιλογές της Λιθουανίας υπάρχουν έξι Ευρωλιγκάτοι παίκτες, πέντε της Ζάλγκιρις και ένας του Ερυθρού Αστέρα:

Αναλυτικά η λίστα: Τουμπέλις, Σιρβίντις, Γκεντράιτις, Ουλάνοβας, Μαλντιούνας, Ραντζεβίτσιους, Μπιρούτις, Λεκαβίτσιους, Νορμάντας, Γκέμπεν, Ολισεβίτσιους, Ρόκας Γκεντράιτις, Ντίμσα, Καρινιάουσκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x