Ελλάδα

Λυκογιάννης: «Είχαμε κακή αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο»

Στο κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στην αρχή της τρίτης περιόδου απέδωσε την ήττα του «Δικεφάλου» από το Περιστέρι ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο είχαν συγκέντρωση και πήραν τα ριμπάουντ, ενώ μάτσαραν την ενέργεια των γηπεδούχων. Στάθηκε στην πίεση των μεγάλων κορμιών του Περιστερίου και στην κακή απόδοση των επιθετικών του «όπλων», ενώ θεωρεί πως τα λάθη στο transition έδωσαν εύκολους πόντους στον αντίπαλο.

Αναλυτικά: «Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Το παιχνίδι έχει δύο όψεις. Την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και την εικόνα του δευτέρου. Στο πρώτο μέρος ήμασταν συγκεντρωμένοι, ελέγξαμε τον ρυθμό και, αν εξαιρέσουμε τα 10 επιθετικά ριμπάουντ που είχε το Περιστέρι στο πρώτο ημίχρονο, θεωρώ ότι είχαμε πάει το παιχνίδι εκεί που θέλαμε και στη στόχευση και κυρίως στο να ματσάρουμε την ενέργεια του αντιπάλου.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε τελείως διαφορετική εικόνα. Το Περιστέρι μας πίεσε αρκετά με τα μεγάλα κορμιά και πάνω στην μπάλα, αλλά και πλάγια. Εμείς είχαμε πάρα πολύ άσχημη αντίδραση, κάναμε πολύ κακές επιλογές στην επίθεση και, σε συνδυασμό με την κακή επιθετική μέρα στην οποία βρέθηκαν αρκετά παιδιά, είχε επίδραση και στην αμυντική συμπεριφορά.

Κάναμε λάθη, δεχτήκαμε κάποιους πόντους στο transition, μπήκαν δύο-τρία περιφερειακά σουτ, με αποτέλεσμα το Περιστέρι να βρει το ρυθμό που ήθελε, να πάρει μια διαφορά 8-10 πόντων και να νικήσει δίκαια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x