Ελλάδα

Βρίσκει φίλους 22 χρόνια μετά ο Μάντζαρης (pic)

Γύρισε σπίτι του ο Βαγγέλης Μάντζαρης και φυσικά θα βρει όχι απλούς γνωστούς, αλλά φίλους.

Μπορεί στη φράση «γύρισε σπίτι του» να έχει γίνει απόλυτη κατάχρηση και εν πολλοίς να έχει χάσει την αξία της, αλλά στην περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζαρη είναι η απόλυτη πραγματικότητα.

«Είναι μεγάλη συγκίνηση για μένα και μεγάλη χαρά που γυρνάω στο σπίτι μου, κυριολεκτικά», είπε ο ίδιος ο διεθνής γκαρντ με την υπογραφή στο Περιιστέρι, λέγοντας την αλήθεια, καθώς ακόμα κι όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και η νυν πλέον ομάδα του βρισκόταν στην Α2 ή στη Β’ Εθνική, ο ίδιος ήταν στις εξέδρες του Κλειστού για να δει τις προσπάθειες της ομάδας που αγάπησε από την παιδική του ηλικία.

Επιστρέφοντας, λοιπόν, για να ξαναφορέσει τη φανέλα του Περιστερίου, ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν θα βρει απλά γνωστούς, αλλά φίλους και στο πλαίσιο αυτό «διέρρευσε» μία φωτογραφία του ίδιου, όταν ήταν 8 ετών.

Για το φωτογραφικό ντοκουμέντο «φρόντισε» ο assistant team manager της ομάδας, Άκης Παπακωνσταντίνου, που δημοσίευσε το «κειμήλιο» 22 ετών, όταν ήταν στις Ακαδημίες του Περιστερίου.

Όπως αποδείχθηκε, ο καλός του φίλος, Βαγγέλης Μάντζαρης είχε λίγο περισσότερο ταλέντο από τον ίδιο, αλλά ξανασμίγουν έστω και με αυτόν τον τρόπο στα παρκέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x