Ελλάδα

Μασλαρινός: «Δώσαμε ρυθμό και είδαμε κάποια πράγματα που θέλαμε από τις αθλήτριες»

Στην ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα για κάποιες αθλήτριες του στάθηκε ο Βασίλης Μασλαρινός μετά τη νίκη της Εθνικής μπάσκετ γυναικών επί της Ισλανδίας.

Ο Βασίλης Μασλαρινός τόνισε πως οι Έλληνιδες διεθνείς ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες και τις συνθήκες της αναμέτρησης, στάθηκε στη νευρικότητα της αρχής στην άμυνα, έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και θεωρεί πως νίκησαν δίκαια, έδωσε σύνθημα για το ματς με τη Βουλγαρία και στεναχωρήθηκε για τον τραυματισμό της Διονυσίας Αλεξανδρή.

Αναλυτικά: «Θέλω να πω ένα "μπράβο" στα κορίτσια που, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες, ανταποκρίθηκαν στο έπακρο. Ο βασικός στόχος, πέρα από τη νίκη, ήταν να δώσουμε ρυθμό στις αθλήτριες και να βγάλουμε πράγματα που είχαμε δουλέψει όλα αυτό το διάστημα στο γήπεδο. Ξεκινήσαμε κάπως νευρικά, αλλά ήταν κάτι που το περιμέναμε, ειδικά στην άμυνα. Με την πάροδο του χρόνου τα κορίτσια άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό και θεωρώ ότι στο τέλος νικήσαμε δίκαια και πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση.

Έχουμε πλέον μπροστά μας μια μέρα για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τη Βουλγαρία. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα περιμένουμε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, τα οποία, αν μας ευνοήσουν, ελπίζουμε να προκριθούμε στην τελική φάση.
Το μυαλό μας θα πρέπει να πούμε πως είναι και στη Διονυσία (Αλεξανδρή) που τραυματίστηκε. Της ευχόμαστε όλοι περαστικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x