Ελλάδα

Μαυροειδής: «Συγκέντρωση και σοβαρότητα και στα 40'»

Στα στοιχεία που πρέπει να δείξει η ΑΕΚ καθ' όλη τη διάρκεια της σειράς με τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League αναφέρθηκε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Συγκεντρωμένη και σοβαρή και στα 40' κάθε αγώνα πρέπει να είναι η ΑΕΚ στη σειρά των ημιτελικών της Stoiximan Basket League με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαυροειδή.

Ο σέντερ της «Ένωσης» μίλησε μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ για την πρώτη μάχη στο κλειστό του ΟΑΚΑ, η οποία θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (19/5, 21:15) και τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει ό, τι μπορεί.

Το blog του Δημήτρη Μαυροειδή:

«Καλησπέρα σας,

Σήμερα ξεκινάει η σειρά της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Basket League, με μια σειρά δύσκολων αγώνων με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Προερχόμαστε από μια δύσκολη σειρά στα προημιτελικά με τον ΠΑΟΚ. Υπήρξε πολλή ένταση και στους τρεις αγώνες, δώσαμε τα πάντα και δίκαια βρισκόμαστε εδώ.

Σίγουρα, τώρα η δυναμικότητα ακόμα και η ένταση θα είναι διαφορετική, καθώς ο Παναθηναϊκός διαθέτει περισσότερη ποιότητα. Είναι μια ομάδα που τρέχει στο γήπεδο, σκοράρει και έχει έφεση στα ριμπάουντ.

Θα χρειαστεί πολλή συγκέντρωση, σοβαρότητα και τα σαράντα λεπτά κάθε αγώνα. Είναι παιχνίδια που αν χαλαρώσεις έστω και λίγο θα το πληρώσεις. Οπότε ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό, τι μπορούμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x