Για το νέο θεσμό που διοργανώνει ο ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Ο σέντερ του Περιστερίου είπε ότι το Super Cup έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό, ενώ αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την προετοιμασία των ομάδων που θα συμμετέχουν σε αυτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΕΣΑΚΕ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης:
«Είναι ένας καινούργιος θεσμός το Super Cup για το ελληνικό μπάσκετ, που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό. Είναι κάτι που μας χαροποιεί όλους, καθώς αποτελεί κάτι νέο για την Basket League.

Είναι ωραίο να ακολουθείς τα βήματα που κάνουν άλλα μεγάλα πρωταθλήματα και οι αναμετρήσεις αυτές θα είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να προετοιμαστούν οι ομάδες, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, εμείς και ο Προμηθέας. Θα είναι σαν ένα μίνι τουρνουά προετοιμασίας που θα βοηθήσει βέβαια τις ομάδες για τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Βέβαια, διεκδικείται ένα τίτλος και κάθε, τίτλος είτε αυτό είναι Super Cup, είτε ένα κύπελλο, είτε ένα πρωτάθλημα, δεν παύει να είναι σημαντικός. Όπως και να λέγεται. Και θα είναι σίγουρα μια ευχάριστη αρχή για τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν, πριν μπουν στις υπόλοιπες εγχώριες και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube