Γενικά

Με αρκετά αστέρια και Μήτρου-Λονγκ η προεπιλογή του Καναδά για το Παγκόσμιο

Με 29 παίκτες θα ξεκινήσει η προετοιμασία της εθνικής Καναδά για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας!

Μπόλικους αστέρες του ΝΒΑ, αλλά και αρκετά γνώριμα πρόσωπα στους Έλληνες φιλάθλους περιλαμβάνει η 29μελής προεπιλογή του Νικ Νερς για την προετοιμασία του Καναδά ενόψει της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετέχουν σε αυτή 17 παίκτες που ανήκουν σε ομάδες του ΝΒΑ, με τον γκαρντ των Ντένβερ Νάγκετς, Τζαμάλ Μάρεϊ, να ξεχωρίζει.

Από ‘κει και πέρα, ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Οντάριο, έλαβε κανονικά προσκλητήριο από τον τεχνικό των Καναδών.

Κατά τα λοιπά, στην προεπιλογή υπάρχουν και τα ονόματα των Μπιρτς, Γουίλτζερ, Φίλιπ Σκραμπ, οι οποίοι έχουν περάσει στο παρελθόν από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η προεπιλογή του Καναδά για το Παγκόσμιο Κύπελλο:
Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Νάικεϊλ Αλεξάντερ-Γουόκερ, Αρ Τζέι Μπάρετ, Άαρον Μπεστ, Λουγκουέντζ Ντορτ, Μπράντι Χέισλιπ, Σάιλ Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, Κόρι Τζόζεφ, Τζαμάλ Μάρεϊ, Άντριου Νέμπαρντ, Κέβιν Πάνγκος, Φιλ Σκραμπ, Άντι Ράουτινς, Νικ Στάουσκας, Οσέι Μπρίσετ, Ντίλον Μπρουκς, Άαρον Ντόορνεκαμπ, Μέλβιν Έτζιμ, Εμφιόντου Καμπενγκέλε, Τρέι Λάιλς, Κέλι Ολίνικ, Ντουάιτ Πάουελ, Τόμας Σκραμπ, Μαριάλ Σαγιόκ, Κάιλ Γουίλτζερ, Κεμ Μπιρτς, Κρις Μπούσερ, Μπράντον Κλαρκ, Τριστάν Τόμπσον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x