Euroleague

Με Καλάθη η πεντάδα της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

Οι συντάκτες του sport-fm.gr επέλεξαν τους κορυφαίους της 22ης αγωνιστικής.

Το πρώτο σκέλος της διαβολοβδομάδας ολοκληρώθηκε και αρκετοί παίκτες ήταν αυτοί που έβαλαν υπογραφή στις νίκες των ομάδων τους. Οι συντάκτες του sport-fm.gr επέλεξαν την καλύτερη πεντάδα, που περιλαμβάνει και τον δικό μας Νικ Καλάθη. Αναλυτικά:

Νικ Καλάθης (Μπαρτσελόνα): Ήταν «κλειδί» στη δύσκολη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ζενίτ με 85-81. Μπορεί να μη σκόραρε πολύ έχοντας μόλις 9 πόντους (άλλωστε δεν είναι αυτός ο ρόλος του στη νέα του ομάδα), αλλά με 7 ριμπάουντ, 12 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και μόνο 3 λάθη οργάνωσε εξαιρετικά το παιχνίδι της ομάδας του. Εκτός των παραπάνω, κυριάρχησε στη μονομαχία του με τον εξαιρετικό φέτος Κέβιν Πάνγκος.



Νικ Γουάιλερ-Μπαμπ (Μπάγερν): Έκανε ρεκόρ σε πόντους (25), ριμπάουντ (8), ασίστ (5) και αξιολόγηση (38) οδηγώντας την προβληματική εσχάτως Μπάγερν σε ζόρικη νίκη επί της Χίμκι στη Μόσχα με 95-93. Ο 25χρονος γκαρντ ήταν ο MVP της αγωνιστικής και δεν θα μπορούσε να λείπει από την καλύτερη πεντάδα.



Κέβιν Πάντερ (Αρμάνι Μιλάνο): Ίσως και να είχε έξτρα κίνητρο επειδή δεν αξιοποιήθηκε στον Ολυμπιακό… Όπως και να’ χει, ο Κέβιν Πάντερ ήταν on fire στη νίκη της Αρμάνι επί της πρώην ομάδα του στο Μιλάνο με 90-79. Τελείωσε τον αγώνα με ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα σε πόντους (27), ασίστ (5), λεπτά συμμετοχής (33) και αξιολόγηση (33).



Γκάμπριελ Ντεκ (Ρεάλ Μαδρίτης): Σε μια βραδιά που τα περισσότερα «βαριά» χαρτιά της Ρεάλ ήταν σε ρηχά νερά, ο Γκάμπριελ Ντεκ βγήκε μπροστά και πρωταγωνίστησε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 76-66. Ο Αργεντινός φόργουορντ έκανε ρεκόρ καριέρας με 20 πόντους (με ένα χαμένο σουτ) έχοντας επίσης 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ.



Γιαν Βέσελι (Φενέρμπαχτσε): Σε τρομερή κατάσταση, θυμίζει τον MVP της σεζόν 2018/19. Ο Γιαν Βέσελι πρόσθεσε ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση στο ενεργητικό του κόντρα σε μια ακόμη ομάδα με δυνατή front line. Στη νίκη της Φενέρμπαχτσε με 82-75 επί της Μακάμπι είχε 18 πόντους με 9/11 δίποντα, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο κερδίζοντας κατά κράτος Χάντερ, Ζίζιτς και Μπέντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x