Προσπάθειες για αναβολή στο παιχνίδι ενάντια στον Ολυμπιακό Β΄ έκανε ο Απόλλων Πάτρας, καθώς έχει μόλις οκτώ διαθέσιμους παίκτες για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αυτό γίνεται διότι πέντε παίκτες των Πατρινών είναι άρρωστοι με πυρετό και η ομάδα δεν θέλει να διακινδυνέψει την υγεία τους με ένα επικείμενο ταξίδι στην Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

"Ο Α.Σ. Απόλλων Πάτρας παρότι έκανε προσπάθειες για την αναβολή του σημερινού προγραμματισμένου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο Σ.Ε.Φ. στα πλαίσια της εικοστής πρώτης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης αλλά και απόλυτης προστασίας των αθλητών του, των αθλητών της αντιπάλους ομάδας, των διαιτητών κι όλων των εμπλεκομένων σε ένα αγώνα καλαθοσφαίρισης, ανακοινώνει ότι στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα παρουσιαστεί στο γήπεδο μόνο με οκτώ αθλητές, που αυτή την στιγμή δείχνουν υγιείς, δίχως να ακολουθήσουν την αποστολή οι αθλητές που είναι εμπύρετοι καθώς και ο προπονητής της ομάδας μας, γιατί η ΥΓΕΙΑ αθλητών-προπονητών και του κοινωνικού συνόλου είναι μεγαλύτερο και υψηλότερο αγαθό από τους δύο βαθμούς της νίκης. Η Ιστορία του Απόλλωνα επιβάλλει την υπεύθυνη αντιμετώπιση του γεγονότος."