Γενικά

Με πρώτο «βιολί» τον Ανταμς η προεπιλογή της Νέας Ζηλανδίας

Ο Στίβεν Άνταμς αποτελεί το σημαντικότερο όνομα της προεπιλογής της αντιπάλου της Εθνικής ομάδας, Νέας Ζηλανδίας, για το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ της Κίνας, 31/8-15/9.

Ο NBAer Στίβεν Ανταμς αποτελεί το σημαντικότερο όνομα της προεπιλογής της εθνικής μπάσκετ της Νέας Ζηλανδίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ της Κίνας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της αντιπάλου της Εθνικής ομάδας, Πολ Χινάρ, ανακοίνωσε 25άδα και ο σέντερ των Θάντερ αναμένεται να βρεθεί στην τελική 12άδα των τετραθλητών κόσμου του 2002 για τη διοργάνωση.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Τζακ Σολτ, ο πρωταθλητής του NCAA, αφού αποφάσισε να συμμετάσχει στο summer league του ΝΒΑ, ενώ ξεχωρίζουν και οι Κόρεϊ Ουέμπστερ, Τομ Αμερκρόμπι, Ισάακ Φοτού.

Αναλυτικά, η προεπιλογή της Ν. Ζηλανδίας: Σι Ίλι, Τάι Ουέμπστερ, Τζαρόντ Κένι, Κόρεϊ Ουέμπστερ, Έιθαν Ράσμπατς, Τέιλορ Μπριτ, Κρουζ Περό-Χαντ, Τάιν Μάρεϊ, Τομ Αμπερκρόμπι, Τζόρνταν Ενγκατάιν, Ρέμπεν Τε Ράντζι, Νταν Φοτού, Μίκα Βούκοβα, Φιν Ντιλέινι, Ισαάκ Φοτού, Μαξ Ντάρλινγκ, Τομ Βοντάνοβιτς, Γιάνι Βέτζελ, Τόχι Σμιθ-Μίλνερ, Ρομπ Λο, Άλεξ Πλέντζερ, Στίβεν Άνταμς, Τάιρελ Χάρισον, Γουάτ Άλοκ, Σαμ Τίμινς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x