Η ανακοίνωση:

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ και το τμήμα Καλαθοσφαίρισης Γυναικών ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον Ανδρέα Ζιάκα, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021, για το Εθνικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης της Α2 Κατηγορίας Γυναικών.

Ο Ανδρέας Ζιάκας ξεκίνησε την καριέρα του στην πρωταθλήτρια ομάδα γυναικών του Α.Ο. Σπόρτιγκ σαν βοηθός προπονητή από το 1994 έως το 1996 . Υπήρξε Α’ προπονητής στη γυναικεία ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, έχει εργαστεί στην ΚΑΕ του Πανελληνίου και του Πανιωνίου, υπήρξε συνεργάτης του Τάκη Κορωναίου και του Γιώργου Τσεμπέρη στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου από το 2007 έως το 2009, εργάστηκε στα εκπαιδευτήρια Πλάτων, οδήγησε την ομάδα αγοριών ICG (International Children’s Games- Athens) στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Παγκόσμιους Μαθητικούς Αγώνες τον Ιούνιο του 2009, έχει δουλέψει στις υποδομές του Πανιωνίου ΓΣΣ, του Μίλωνα και του Περιστερίου, στη Ν.Ε. Μεγαρίδος, ενώ πέρυσι ήταν βοηθός προπονητή στη γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Σπουδές: Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών-Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Πτυχίο στην Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Δίπλωμα στην ειδικότητα της καλαθοσφαίρισης».

Το «αντίο στους Γιώργο Χατζηδάκη και Ιωάννα Κουτρόγιαννου: «Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ευχαριστεί τόσο τον προπονητή της περσινής γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης Γιώργο Χατζηδάκη όσο και την προπονήτρια των υποδομών Γυναικών Ιωάννα Κουτρόγιαννου για την πολύτιμη συνεισφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».