Ελλάδα

Μια ανάσα από Ζαν-Σαρλ ο Ολυμπιακός

Ο Γάλλος (2,06μ.) προκρίνεται για να πλαισιώσει τη front line αντί του Ρούμπιτ. Αναμονή για Σλούκα.

Ο Λίβιο Ζαν-Σαρλ έχει περάσει σε pole position για τη θέση του ψηλού που αναζητεί ο Ολυμπιακός για να ολοκληρώσει τη front line του. Οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για διετές συμβόλαιο, καθώς φαίνεται πως ο 27χρονος Γάλλος (2,06μ.) κερδίζει στα σημεία τον Όγκουστιν Ρούμπιτ.

Ο Ζαν-Σαρλ αγωνίζεται κατά βάση στο «4», αλλά λόγω μεγέθους και αθλητικών προσόντων μπορεί να καλύψει κάποια λεπτά και στο «5». Είναι πιο μακρύς και αθλητικός από τον Ρούμπιτ, ενώ θεωρείται πως μπορεί αμυντικά να ανταποκριθεί καλύτερα από τον Αμερικανό ως σέντερ. Φέτος έκανε μια καλή σεζόν με την Βιλερμπάν μετρώντας 9,1 πόντους (87,2% βολές, 56,8% δίποντα και 31,3% τρίποντα) και 3,7 ριμπάουντ σε 21:08 κατά μέσο όρο.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός αναμένει τις εξελίξεις στο θέμα του Κώστα Σλούκα. Με τον 30χρονο γκαρντ υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία αλλά εκκρεμεί η αποδέσμευση από τη Φενέρμπαχτσε. Κάποιες πηγές λένε πως μπορεί και μέσα στην εβδομάδα να τον καλέσει για να λύσουν τη συνεργασία τους, ενώ άλλες πως οι Τούρκοι δεν πρόκειται να πάρουν αποφάσεις για κανέναν παίκτη που έχει συμβόλαιο (όπως ο Σλούκας) πριν ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο διάδοχος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x