Μία μεγάλη μεταγραφή θέλει να κάνει η Σπλιτ, για να συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή της στην Αδριατική λίγκα.

Σύμφωνα με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς η πάλαι ποτέ Γιουγκοπλάστικα τον έχει προσεγγίσει, ωστόσο ο πρώην παίκτης των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, δήλωσε πως δεν είναι ελεύθερος, καθώς έχει ακόμη συμβόλαιο με την Αντίμπ.

Από ‘κει και πέρα, όμως, ο 35χρονος γκαρντ τόνισε πως η Σπλιτ έχει ξεχωριστεί θέση στην καρδιά του, καθώς είναι η ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του το 2000.

«Είναι αλήθεια ότι με κάλεσε η Σπλιτ, καθώς με θέλουν πίσω στην ομάδα. Αυτή την στιγμή, όμως, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Έχω ακόμη συμβόλαιο με την Αντίμπ, άρα δεν είμαι ελεύθερος. Από την άλλη, η Σπλιτ έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Όλο αυτό έχει να κάνει με την επιστροφή της στην Αδριατική λίγκα. Το παραδέχομαι ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η προοπτική, αλλά αυτό δεν με φέρνει πιο κοντά στην ομάδα. Από την άλλη, δεν σκοπεύω να πιέσω να με αφήσει ελεύθερο η Αντίμπ, αλλά εάν το θέλουν εκείνοι, τότε θα μείνω ελεύθερος. Επίσης, εάν πάω στην Σπλιτ δεν πρόκειται να το κάνω για τα χρήματα. Επίσης, η μεταγραφική περίοδος έχει ανοίξει, η αγορά είναι… ζωντανή και μπορεί να εμφανιστεί και τρίτη επιλογή», ήταν τα λόγια του έμπειρου Κροάτη γκαρντ στη «Jutarnji list».