Ευρώπη

Μιλάει με την Σπλιτ ο Ούκιτς

Την… πόρτα του Ρόκο Λένι Ούκιτς χτύπησε η Σπλιτ, στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του ο άλλοτε παίκτης των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Μία μεγάλη μεταγραφή θέλει να κάνει η Σπλιτ, για να συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή της στην Αδριατική λίγκα.

Σύμφωνα με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς η πάλαι ποτέ Γιουγκοπλάστικα τον έχει προσεγγίσει, ωστόσο ο πρώην παίκτης των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, δήλωσε πως δεν είναι ελεύθερος, καθώς έχει ακόμη συμβόλαιο με την Αντίμπ.

Από ‘κει και πέρα, όμως, ο 35χρονος γκαρντ τόνισε πως η Σπλιτ έχει ξεχωριστεί θέση στην καρδιά του, καθώς είναι η ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του το 2000.

«Είναι αλήθεια ότι με κάλεσε η Σπλιτ, καθώς με θέλουν πίσω στην ομάδα. Αυτή την στιγμή, όμως, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Έχω ακόμη συμβόλαιο με την Αντίμπ, άρα δεν είμαι ελεύθερος. Από την άλλη, η Σπλιτ έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Όλο αυτό έχει να κάνει με την επιστροφή της στην Αδριατική λίγκα. Το παραδέχομαι ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η προοπτική, αλλά αυτό δεν με φέρνει πιο κοντά στην ομάδα. Από την άλλη, δεν σκοπεύω να πιέσω να με αφήσει ελεύθερο η Αντίμπ, αλλά εάν το θέλουν εκείνοι, τότε θα μείνω ελεύθερος. Επίσης, εάν πάω στην Σπλιτ δεν πρόκειται να το κάνω για τα χρήματα. Επίσης, η μεταγραφική περίοδος έχει ανοίξει, η αγορά είναι… ζωντανή και μπορεί να εμφανιστεί και τρίτη επιλογή», ήταν τα λόγια του έμπειρου Κροάτη γκαρντ στη «Jutarnji list».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x