Euroleague

Άντεξε κόντρα στη Μακάμπι και ανέβηκε τέταρτη η Μπάγερν!

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε εντός έδρας 72-70 της Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ανέβηκε στην τέταρτη θέση.

Παρότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστική και μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο ήταν μπροστά στο σκορ, η Μπάγερν έκανε την ανατροπή στο Μόναχο (72-70) και «σκαρφάλωσε» στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Οι Γερμανοί (16-10) είχαν τους Μπόλντγουιν (16π.) και Ρέινολντς (15π.) σε εξαιρετική μέρα, ενώ οι Ισραηλινοί (10-14) είδαν τον Ζίζιτς να πετυχαίνει 18 πόντους.

Το ματς

Με τέσσερις γρήγορους πόντους του Ζίζιτς, η Μακάμπι πήρε δύο φορές προβάδισμα με +7 στην πρώτη περίοδο (4-11, 10-17) και έδειξε από νωρίς πως θέλει την νίκη. Παρόλα αυτά η Μπάγερν μάζεψε την διαφορά και μπήκε ξανά στο παιχνίδι χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Ρέινολντς για ακόμη ένα ματς. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου (37-38), τα άφηνε όλα ανοιχτά για την συνέχεια.

Με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου οι φιλοξενούμενοι έκαναν την αντεπίθεσή τους. Οι Ζίζιτς και Γουίλμπεκιν ηγήθηκαν στο σκοράρισμα και έβαλαν σε θέση οδηγού την ομάδα του Σφαιρόπουλου (51-58). Όμως οι Γερμανοί δεν το έβαλαν κάτω και με μια μαγική τέταρτη περίοδο έκαναν την ανατροπή και πήραν την σπουδαία νίκη (72-70).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x