Γενικά

Μπάλβιν: «Θέλει τη ρεβάνς για το Παγκόσμιο Κύπελλο η Ελλάδα»

Τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 θέλει η Ελλάδα κόντρα στην Τσεχία, σύμφωνα με τον Όντρεϊ Μπάλβιν.

Δύσκολη αποστολή περιμένει την Τσεχία στον τελικό του Προολυμπιακού απέναντι στην Ελλάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Όντρεϊ Μπάλβιν.

Ο διεθνής σέντερ τόνισε πως η Εθνική θα θέλει τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, ενώ ανέφερε πως η «επίσημη αγαπημένη» παίζει πολύ πιο ομαδικό μπάσκετ δίχως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Ήθελα την Τουρκία αντίπαλο για να πάρουμε τη ρεβάνς για την πρεμιέρα του τουρνουά, αλλά και η Ελλάδα είναι επίσης ένας σπουδαίος αντίπαλος. Θα θέλουν και εκείνοι να πάρουν τη ρεβάνς που τους αποκλείσαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία», δήλωσε αρχικά ο Τσέχος ψηλός, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Ελλάδα:

«Νομίζω ότι παίζουν πιο ομαδικά χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ακόμη και στην άμυνα. Οι αντίπαλοι κλείνουν προς τα μέσα όταν παίζει ο Γιάννης, καθώς δεν είναι καλός περιφερειακός σουτέρ. Οπότε τώρα δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό, γιατί θα τους δώσουμε περισσότερο χώρο για το σουτ. Παίζουν άλλου τύπου ευρωπαϊκού μπάσκετ όταν έχουν έναν τόσο κυριαρχικό παίκτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x