NBA

Μπάρκλεϊ: «Ο Γιάννης πρέπει να γίνει καλύτερος παίκτης» (video)

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ άσκησε κριτική στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και… τσακώθηκε με τον Σακίλ Ο' Νιλ.

Ο λόγος που οι Μπακς συνεχίζουν να περνούν κάτω από τον πήχη στα μεγάλα ματς έγινε λόγος διαφωνίας on air για τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ και τον Σακίλ Ο’ Νιλ. Ο πρώτος τόνισε πως ο Greek Freak πρέπει να βελτιωθεί και να προσθέσει πράγματα στο επιθετικό του ρεπερτόριο.

«Ο Γιάννης πρέπει να γίνει καλύτερος παίκτης. Μισώ να κριτικάρω έναν παίκτη, ειδικά όταν μου αρέσει. Είναι πολύ καλό παιδί, αλλά έχει πολύ δρόμο να διανύσει ως παίκτης. Έχουν χάσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο τις δύο τελευταίες σεζόν στα playoffs. Δεν πέρασαν από το τείχος του Τορόντο πριν δύο χρόνια και η επίθεσή τους στο μισό γήπεδο ακόμη δεν είναι καλή. Θα ήθελα να δω τον Γιάννη να παίζει πιο πολύ στο ποστ, θα ήθελα να τον δω να πάει να δουλέψει με τον Κέβιν ΜακΧέιλ ή τον Κέβιν Γκαρνέτ, γιατί είναι τόσο περιορισμένες οι επιθετικές επιλογές του. Θα έχει τεράστιο πλεονέκτημα αν το κάνει αυτό. Πρέπει να βελτιωθεί και στις βολές. Ο Γιάννης πήρε την απόφαση να μείνει στο Μιλγουόκι, δεν είναι ο λόγος που οι Μπακς χάνουν αλλά είναι έχει μέρος της ευθύνης», τόνισε ο «Τσακ».

Ο Σακίλ διαφώνησε ανοιχτά μαζί του. «Αυτά που λες δεν έχουν νόημα. Ο Γιάννης δεν φταίει για το τείχος. Δεν μπορεί να τον βάζεις εκεί και να περιμένεις να περάσει. Πρέπει να υπάρχει διαφορετική στρατηγική από την ομάδα. Το να δουλέψει με τον ΜακΧέιλ ή τον Γκαρνέτ δεν θα τον βοηθήσει, γιατί δεν είναι τέτοιος τύπος παίκτη. Είναι θέμα στρατηγικής της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x