Euroleague

Μπαρτζώκας: «Θα παίξουμε καλύτερα, προτιμούσα γεμάτο το ΟΑΚΑ»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα.

Την πίστη ότι ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος στον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό συγκριτικά με την εμφάνισή του στο ματς με τη Ζαλγκίρις στην πρώτη αγωνιστικής της Ευρωλίγκας εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του. Ο Έλληνας τεχνικός αναλύοντας τα στοιχεία που θα φέρουν τους ερυθρόλευκους πιο κοντά στη νίκη στάθηκε στα ριμπάουντ υπογραμμίζοντας ότι οι πράσινοι είναι μια ομάδα που στηρίζεται αρκετά στα ριμπάουντ κάτι που θα πρέπει να προσέξουν πολύ οι παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα για:

-τις ειδικές συνθήκες του αυριανού ντέρμπι λόγω κορωνοϊού:

«Τίποτα δεν είναι ίδιο μετά την έλευση της πανδημίας στην ζωή μας, άρα και στο μπάσκετ. Παίζουμε σε μία σκληρή έδρα, αλλά θα προτιμούσα να είναι με κόσμο. Είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες, δεν ξέρεις τι να περιμένεις από τους παίκτες. Πως θα αντιδράσουν. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι, είμαι σίγουρος πως θα είμαστε καλύτεροι απ’ ότι στην πρεμιέρα. Πρέπει να κάνουμε όλα αυτά που πρέπει για να νικήσουμε».

-την κατάσταση του Ζαν-Σαρλ:

«Δεν θα παίξει σίγουρα. Όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι».

-τα χαρακτηριστικά του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με μέγεθος, παίρνει πολλά επιθετικά ριμπάουντ και έχει δυνατότητες. Το 50% των πόντων παράγεται από τους Φόστερ, Νέντοβιτς και Παπαπέτρου. Πρέπει να επικεντρώσουμε εκεί. Στο να μη χάσουμε τα ριμπάουντ και να περιορίσουμε αυτούς τους τρεις».

-τι θα αλλάξει σε σχέση με την εμφάνιση κόντρα στην Ζαλγκίρις:

«Έχουμε προβλήματα ομοιογένειας λόγω έλλειψης παιχνιδιών. Κάθε μέρα που προστίθεται μας βοηθάει. Πρέπει να προσθέσουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας και αν αποφύγουμε τις λάθος επιλογές. Πρέπει να ανεβάσουμε τα διαστήματα που κάνουμε καλά πράγματα στο παρκέ. Αυτός είναι ο τρόπος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x