Γενικά

«Καθάρισαν» και Πολωνία και πέρασαν πρώτες οι Μπαχάμες-Πολύ καλός ο Μπαλτσερόφσκι

Οι Μπαχάμες νίκησαν και την Πολωνία (90-81) και με 2/2 έκλεισαν θέση στα ημιτελικά του Προολυμπιακού της Βαλένθια αποφεύγοντας την Ισπανία.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οι Μπαχάμες μετά τη Φινλανδία επιβλήθηκαν και της Πολωνίας, με 90-81 για το Προολυμπιακό Τουρνουά της Βαλένθια. Έτσι με 2/2 εξασφάλισαν την πρώτη θέση του ομίλου, απέφυγαν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την οικοδέσποινα Ισπανία στον ημιτελικό του Σαββάτου και περιμένουν Λίβανο ή Ανγκόλα ως αντίπαλο.

Κορυφαίος ήταν ο 18χρονος Βι Τζέι Έτζκομπ (που εκτιμήσεις φέρνουν το 2025 στο Top 10 του ντραφτ) με 21 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Μπάντι Χιλντ με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Ο ΝτιΆντρε Έιτον πρόσθεσε 18 πόντους και 9 ριμπάουντ, με τον Έρικ Γκόρντον να προσθέτει 12 πόντους με 5 ασίστ.

Για την Πολωνία, που θα δώσει την Πέμπτη «τελικό» απέναντι στη Φινλανδία για τη δεύτερη θέση (και ημιτελικό απέναντι στην Ισπανία), ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στον Έιτον έχοντας 22 πόντους, ενώ 16 πόντους με 10 ριμπάουντ είχε ο άσος των Σπερς Τζέρεμι Σόχαν και ο Ματέους Πονίτκα ακολούθησε με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Δεκάλεπτα: 30-20, 50-38, 73-59, 90-81

Δείτε εδώ την στατιστική

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x