Γενικά

Ανακοινώθηκε από ομάδα της Ιαπωνίας ο Μπεν Μπέντιλ!

Σε άλλη ήπειρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπεν Μπένιτλ, που ανακοινώθηκε από τους Gunma Crane Thunders της Ιαπωνίας!

Τον νέο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Μπεν Μπέντιλ, που θα απομακρυνθεί από το ευρωπαϊκό μπάσκετ!

Συγκεκριμένα, ο Γκανέζος φόργουορντ/σέντερ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Ιαπωνία και το πρωτάθλημα της B. League, με τη φανέλα τον Gunma Crane Thunders, καθώς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο!

Παρά το γεγονός πως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είχε κάνει καλή χρονιά και σίγουρα θα διέθετε προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους, εντούτοις, προτίμησε να αποχωρήσει από την Ευρωλίγκα και να δοκιμάσει την τύχη του στην Ασία. Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που κάνει αυτό το ταξίδι, αφού το 2016 είχε ένα σύντομο πέρασμα από τους Xinjiang Flying Tigers της Κίνας.

Μάλιστα, ο 28χρονος δεν είναι ο μοναδικός που έκανε φέτος το ταξίδι από την Ευρώπη προς τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, καθώς, είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των Χασάν Μάρτιν (Susanoo Magic Shimane) και Αρτούρας Γκουνάιτις (Alvark Tokyo)!

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Μπέντιλ αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, μετρώντας 8,4 πόντους και 3,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 30 αγώνες της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x