Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Μύκονος: Ανακοίνωσε Θεοδώρου

H Mύκονος ενισχύθηκε με τον Ηλία Θεοδώρου.

Η Μύκονος συνεχίζει τις σημαντικές κινήσεις για την ενίσχυσή της, καθώς μετά τον Βασίλη Σταυρακούκα, απέκτησε και τον Ηλία Θεοδώρου. Ο 28χρονος φόργουορντ (2,06μ.) άρχισε τη σεζόν στον Πανερυθραϊκό και στην ομάδα των Κυκλάδων θα σμίξει και πάλι με τον προπονητή, Γιώργο Σκαραφίγκα, αλλά και τους Καψαλό και Σταυρακούκα, με τους οποίους πανηγύρισαν πέρσι τον τίτλο και την άνοδο με την ομάδα του Αμαρουσίου.

Η ανακοίνωση:

«Νέα «χρονιά» και έχουμε την χαρά να υποδεχόμαστε στο νησί έναν διακαή πόθο της ομάδας από το καλοκαίρι, τον 28χρονο -2.06μ- Ηλία Θεοδώρου για την front-line μας.

Ξεκίνησε από μικρός στον Παναθηναϊκό και τον Ηλυσιακό, έπαιξε σε Αμερικανικό κολέγιο στην Καλιφόρνια (Un.of the Pacific) επιστρέφοντας στην χώρα για Χολαργό , Ψυχικό και Τρίτωνα και πέρσι στην ομάδα του Αμαρουσίου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Elite League μαζί με τον κόουτς Σκαραφίγκα και τους Σταυρακούκα -Καψαλό που ανταμώνει πάλι.

Φέτος στον πρώτο γύρο αγωνίστηκε με την ομάδα του Πανερυθραϊκού. Ήδη βρίσκεται στην Μύκονο εδώ και κάποιες μέρες προετοιμαζόμενος με την ομάδα.

Καλώς όρισες, Ηλία, στην Μύκονο!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x