Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Ανακοίνωσε Πένο η Μύκονος

Συνέχισε τις εντυπωσιακές της κινήσεις η Μύκονος, αφού το Σάββατο ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφαν Πένο για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Στην Elite League θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν ο Στέφαν Πένο. Η Μύκονος ανακοίνωσε την απόκτηση του γκαρντ από τη Γουϊάνα, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν στο Μαρούσι, όμως αποχώρησε πριν μερικές μέρες από την ομάδα των βορείων προαστίων.

Ο 26χρονος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μπαρτσελόνα, Άλμπα Βερολίνου, Μπιλμπάο και Λιετκαμπέλις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η αγαπημένη ομάδα του νησιού μας βρίσκεται στην ιδιαιτέρως ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του 26χρονου point-guard Stefan Peno.

Ο εκ Σερβίας-Γουιάνας αθλητής μεγάλωσε κι ανδρώθηκε στον ισπανικό "γίγαντα" της Barcelona για τέσσερα χρόνια πριν μεταβεί στην, επίσης "Ευρωλιγκάτη", Alba Berlin, με την οποία κατέκτησε και το double στη Γερμανία το 2020.

Συνέχισε στο ισπανικό και λιθουανικό πρωτάθλημα με τις γνωστές σε όλους μας Bilbao Basket και Lietkabelis (EuroCup) πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αμαρουσίου και της Basket League.

Διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας, όπου σαν έφηβος είχε ανακηρυχθεί MVP του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 το 2013.

Καλώς ήρθες Στεφάν στην ομάδα και το νησί, όπου όλοι οι Μυκονιάτες θα σε αγκαλιάσουν με τη μοναδική τους φιλοξενία για να κάνουμε όλοι μαζί ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας στη συνέχεια του πρωταθλήματος»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x