Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Έκλεισε τον Χόρχε Πατσέκο Ορτίζ, πρώτο της μη κοινοτικό παίκτη η Μύκονος

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε η Μύκονος, που έκλεισε τον Χόρχε Πατσέκο Ορτίζ, σκόρερ από το Πουέρτο Ρίκο, ο οποίος θα αποτελέσει τον πρώτο της μη κοινοτικό παίκτη.

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε η Μύκονος ενόψει της πρώτης παρουσίας της στην Εlite League, μετά από διαδοχικές ανόδους σε Γ και Β Εθνική!

Η ομάδα του νησιού ανακοίνωσε την απόκτηση του Χόρχε Πατσέκο Ορτίζ, Πουερτορικανού σκόρερ που αποτελεί τον πρώτο κοινοτικό παίκτη στην ιστορία της!

Ο 25χρονος γκαρντ (1.85 ύψος) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην πατρίδα του και την Indios de Mayaguez, με την οποία έγραψε 12 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του παίκτη:

«Καλό μήνα ειπαμε;

Η Μύκονος και η αγαπημένη της μπασκετική ομάδα εχει την χαρά σήμερα να καλωσορίζει τον πρώτο μη κοινοτικό διεθνή καλαθοσφαιριστή στην ιστορία της,για την φετίνη αγωνιστική σεζόν 2023/24.

Ο Jorge Pacheco-Ortiz (PG-1.88m) στην ηλικια των 25 ετων κανει το υπερατλαντικο βήμα στην Ευρώπη για την ομαδα μας απο το πρωτάθλημα του Πουερτο Ρίκο και την Indios de Mayaguez οπου διέπρεψε,εχοντας αγωνιστει στο NCAA και στο Αμερικανικο κολλεγιο Liberty με μεγαλη επιτυχία,καθώς εχει συμμετοχές ως διεθνής στην διάσημη Εθνική Ομάδα της χώρας του.

Ειμαστε ενθουσιασμένοι που θα υποδεχθούμε τον Jorge στο πρώτο του βήμα στην Ευρώπη και μαζί να πορευτούμε στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό φέτος πρωτάθλημα της Elite League».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x