Ελλάδα

Μωραΐτης στο sportfm.gr: «Στόχος μου είναι να παίξω περισσότερο από πέρσι»

Τη θέλησή του να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής τη φετινή περίοδο εξέφρασε ο Δημήτρης Μωραΐτης, που μίλησε στο sportfm.gr και τον Γιώργο Πετρίδη.

Για το γεγονός πως τον εμπιστεύεται ο κόουτς Μπάνκι, αλλά και την επιθυμία του να αγωνιστεί περισσότερο στη φετινή ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μωραΐτης, που μίλησε στο sportfm.gr και τον Γιώργο Πετρίδη στα πλαίσια της media day της Κυπελλούχου Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μωραΐτη στο sportfm.gr και τον Γιώργο Πετρίδη:

- Για τον αναβαθμισμένο ρόλο που φαίνεται ότι θα έχει τη φετινή περίοδο:
«Ο προσωπικός μου στόχος είναι να αγωνιστώ περισσότερο από πέρσι. Να βοηθήσω την ομάδα μου όποτε μου ζητηθεί. Αυτό θέλω κυρίως».

- Για το αν νιώθει πίεση που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του: «Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Δεν έχω άγχος και πίεση. Αγαπάω το μπάσκετ. Παίζω και το απολαμβάνω. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».

- Για το τι του ζήτησε ο κόουτς Μπάνκι: «Μίλησα με τον κόουτς πριν από την έναρξη της προετοιμασίας και κατά τη διάρκειά της. Μου είπε τι θέλει από μένα. Μου ανέφερε ότι η θέση που αγωνίζομαι είναι πολύ δύσκολη. Μου είπε τι χρειάζεται και τι θέλει να κάνω γι’ αυτόν. Στο τουρνουά της Κύπρου κατάφερα να δείξω αυτό που μου ζήτησε. Σιγά-σιγά με εμπιστεύεται».

- Για το τι πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του: «Πιστεύω ότι πρέπει να βελτιωθώ αμυντικά. Λόγω εμπειρίας δεν είμαι τόσο καλός σε αυτό».

- Για τις διαφορές της φετινής σεζόν με την περσινή: «Είναι μια διαφορετική σεζόν η φετινή. Πέρσι κάναμε την υπέρβαση. Στόχος της ΑΕΚ είναι να κερδίζει όλα τα παιχνίδια και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».

- Για το στόχο της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα: «Πέρσι πληρώσαμε το γεγονός πως ήμασταν αρκετά κουρασμένοι στα ματς του πρωταθλήματος λόγω της πορείας μας στο Basketball Champions League. Είχαμε και κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς. Ξεκινάμε το πρωτάθλημα με το Περιστέρι και θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή. Το Περιστέρι είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα με καλό προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x