Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

«Να μπούμε ξανά στο δρόμο των επιτυχιών»

Το σύνθημα για τη νίκη με τον Αμύντα έδωσε ο σέντερ του Αιόλου Αστακού, Τάσος Κασαμπαλής, ο οποίος θέλει να επιστρέψει η ομάδα του στις επιτυχίες, μετά την ήττα από τον Φάρο Κερατσινίου.

Η ήττα από τον Φάρο Κερατσινίου (92-81), στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής τς Α2, φαίνεται πως κόστισε στον Αίολο Αστακού, ο οποίος ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στις νίκες.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο σέντερ της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας, Τάσος Κασαμπαλής, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο αυριανός (22/10, 17:00) αγώνας με τον Αμύντα, είναι σαν τελικός.

«Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα όπως είναι ο Αμύντας, καθώς οι παίκτες είναι χρόνια μαζί και έχουν δέσει μεταξύ τους, γνωρίζοντας πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Εμείς το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό, γιατί προερχόμαστε και από ήττα μέσα στον Φάρο και θέλουμε να μπούμε ξανά στο δρόμο των επιτυχιών! Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά και είμαστε όλοι έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι! Θα ήθελα να γεμίσει το γήπεδο της Βόνιτσας από κόσμο το Σάββατο γιατί για μας είναι ο έκτος παίκτης στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x