NBA

Προς Νιου Τζέρσεϊ ο «ΑΚ-47»

Τη φανέλα των Νετς θα φορά από την επόμενη σεζόν ο Αντρέι Κιριλένκο, σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα. Ο «ΑΚ-47» φέρεται να είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας από το Νιου Τζέρσεϊ, Μιχαήλ Προκχόροφ και να είπε το «ναι».

Τη φανέλα των Νετς θα φορά από την επόμενη σεζόν ο Αντρέι Κιριλένκο, σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα.

Ο «ΑΚ-47» φέρεται να είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας από το Νιου Τζέρσεϊ, Μιχαήλ Προκχόροφ και να είπε το «ναι».

Ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναμενόταν να γνωστοποιήσει την απόφασή του μέχρι τον Ιανουάριο, για το αν θα μείνει στη Ρωσία ή θα επιστρέψει στις ΗΠΑ και το NBA. Πάντως, από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Ευρώπη ο «ΑΚ-47».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x