NBA

Χωρίς Χάρντεν και Μπάτλερ οι αναπληρωματικοί του All Star Game

Σημαντικά ονόματα, αλλά και απουσίες στις «ρεζέρβες» του All Star Game.

To NBA ανακοίνωσε τους αναπληρωματικούς παίκτες για το All Star Game που θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Γιούτα. Τις επιλογές έκαναν οι 30 προπονητές της λίγκας και υπάρχουν σημαντικές απουσίες, όπως των Χάρντεν, Λέοναρντ, Μπάτλερ, Μπούκερ, Ντέιβις Γιανγκ, ΛαΒίν, Κούζμα και Σιάκαμ.

Στους αναπληρωματικούς της Ανατολής επιλέχθηκαν οι Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς), ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (Μπουλς), Τζέιλεν Μπράουν (Σέλτικς), Μπαμ Αντεμπάγιο (Χιτ), Τζρου Χόλιντεϊ (Μπακς), Τζούλιους Ραντλ (Νικς) και Ταϊρίς Χαλιμπέρτον (Πέισερς).

Στις ρεζέρβες της Δύσης θα βρίσκονται οι Τζα Μοράντ (Γκρίζλις), Ντομάντας Σαμπόνις (Κινγκς), Σάι Γκίγκτζους-Αλεξάντερ (Θάντερ), Πολ Τζορτζ (Κλίπερς), Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Λάουρι Μάρκανεν (Τζαζ) και Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ (Γκρίζλις).

Οι βασικές ενδεκάδες, που επελέγησαν από κοινό (50%), παίκτες (25%) και ΜΜΕ (25%), αποτελούνται στην Ανατολή από Γιάννη Αντετοκούνμπο (Μπακς), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Κέβιν Ντουράντ, Κάιρι Ίρβινγκ (Νετς) και Ντόνοβαν Μίτσελ (Καβαλίερς) και στη Δύση από τους Λεμπρόν Τζέιμς (Λέικερς), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Ζάιον Γουίλιαμσον (Πέλικανς) και Στεφ Κάρι (Γουόριορς).

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον είναι τραυματίας και αν δεν αγωνιστεί, τότε ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, θα επιλέξει τον αντικαταστάτη του. Το All Star Game θα είναι το πρώτο στην καριέρα του Σάι Γκίλτζους-Αλεξάντερ και του Λάουρι Μάρκανεν.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν Τζέιμς ως αρχηγοί των ομάδων θα επιλέξουν εναλλάξ τους συμπαίκτες τους λίγο πριν τον αγώνα-γιορτή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x