NBA

Αποθέωσε τον Βεζένκοφ και τον Ολυμπιακό ο GM των Κινγκς

Με πολύ κολακευτικά λόγια τόσο για τον Σάσα Βεζένκοφ, όσο και για τον Ολυμπιακό, μίλησε ο τζένεραλ μάνατζερ των Κινγκς, Μόντε ΜακΝέρ.

Ερώτηση συγκεκριμένα για τον Σάσα Βεζένκοφ δέχτηκε ο Μόντε ΜακΝέρ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεων των Κινγκς, οι οποίοι αποκλείστηκαν στο έβδομο ματς των playoffs της Δύσης, από τους Γουόριορς.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Σακραμέντο, ο οποίος αναδείχτηκε και ο παράγοντας της χρονιάς στο ΝΒΑ, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια τόσο για τον Βούλγαρο φόργουορντ, του οποίου έχουν τα δικαιώματα, αλλά και για τον Ολυμπιακό.

Αναφορικά με την υπόθεση του Βεζένκοφ στους «βασιλιάδες», ο ΜακΝέρ δήλωσε ότι είναι νωρίς ακόμη και η απόφαση θα παρθεί το καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μόντε ΜακΝέρ:

«Πήραμε τα δικαιώματα του Σάσα μέσω ανταλλαγής το περασμένο καλοκαίρι. Παρακολουθούμε την εξέλιξή του. Παίζει στα playoffs της Ευρωλίγκας αυτή τη στιγμή. Απολαμβάνουμε να βλέπουμε τα παιχνίδια του και της ομάδας του. Έχουν μία φανταστική χρονιά. Ο Ολυμπιακός είναι ένα φανταστικό κλαμπ. Είχαμε την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε λίγο. Θα καθίσουμε κάτω και θα δούμε πώς είναι η off-season μας τις επόμενες, μερικές, εβδομάδες. Θα παρθεί μια απόφαση αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, αλλά αυτή τη στιγμή απολαμβάνουμε να τον βλέπουμε στα playoffs».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x