NBA

Κινγκς: Την τελευταία φορά που έπαιζαν στα playoffs δεν υπήρχε... Twitter και Instagram!

Οι Σακραμέντο Κινγκς με τη νίκη απέναντι στους Μπλέιζερς έκλεισαν «εισiτήριο» για τα playoffs του ΝΒΑ μετά από 17 χρόνια και το ESPN θυμήθηκε τι συνέβαινε στο κόσμο τότε.

Έσπασαν τη κατάρα και μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για τα περισσότερα χρόνια απουσίας από τη postseason στην ιστορία των τεσσάρων κορυφαίων αθλημάτων της Βόρειας Αμερικής (NBA,NFL,MLB και NHL), οι Σακραμέντο Κινγκς θα πάρουν μέρος στα playoffs του ΝΒΑ, αφού μετά την εύκολη επικράτηση επί των Μπλέιζερς χθες το βράδυ (120-80) κι επίσημα "κλείδωσαν" τη θέση τους για την postseason.

Με αφορμή, λοιπόν, την επιτυχία της ομάδας του Μάικ Μπράουν, το ESPN θυμήθηκε τι συνέβαινε στο κόσμο το 2006. Συγκεκριμένα, δύο από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, το Instagram και το Twitter, δεν είχαν δημιουργηθεί. Το, επίσης, πολύ γνωστό κινητό τηλέφωνο της Apple, το iPhone ,ήταν υπό κατασκευή και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2007. Τέλος, ο αδικοχαμένος Κόμπι Μπράιαντ ακόμα φορούσε το νούμερο 8.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα playoffs 2005-2006 οι «βασιλιάδες» είχαν αντιμετωπίσει τους Σαν Αντόνιο Σπερς και είχαν αποκλειστεί στα έξι παιχνίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x