NBA

NBA: «Κλείδωσαν» τα ζευγάρια σε playoffs και play in

Η regular season ολοκληρώθηκε χωρίς εκπλήξεις και βγήκαν τα ζευγάρια. Με Χιτ οι Μπακς, στα play in οι Λέικερς.

Τα ψέματα τελείωσαν, αρχίζουν τα playoffs, αλλά και τα play in. Η κανονική περίοδος, 72 αγώνων λόγω των «περικοπών» από τον κορωνοϊό, έλαβε τέλος και βγήκαν τα ζευγάρια για τα playoffs και τα play in.

Τα ξημερώματα της Τρίτης θα γίνουν οι πρώτες αγώνες των play in, Πέισερς-Χόρνετς και Σέλτικς-Γουίζαρντς. Ο νικητής του δεύτερου περνά στα playoffs, όπου θα αντιμετωπίσει τους Νετς. Ο ηττημένος θα παίξει με το νικητή του Πέισερς-Χόρνετς με έπαθλο τη μονομαχία με τους Σίξερς.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης θα αναμετρηθούν οι Λέικερς με τους Γουόριορς και οι νικητές θα περάσουν στα playoffs, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σανς. Οι ηττημένοι του ζευγαριού play in θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία απέναντι στον ηττημένο του Γκρίζλις-Σπερς και όποια ομάδα προκριθεί θα αναμετρηθεί στον πρώτο γύρο των playoffs με τους Τζαζ.

Τα ήδη γνωστά «ζευγάρια» των playoffs είναι Κλίπερς-Μάβερικς και Νάγκετς-Μπλέιζερς στη Δύση, ενώ στην Ανατολή Νικς-Χοκς και Μπακς-Χιτ. Τα playoffs θα αρχίσουν στις 22 του μήνα και οι τελικοί όχι αργότερο από τις 8 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν το αργότερο στις 22 του μήνα.

Τα τελευταία αποτελέσματα:
Φιλαδέλφεια 76ερς-Ορλάντο Μάτζικ 128-117
Ντιτρόιτ Πίστονς-Μαϊάμι Χιτ 107-120
Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Ντάλας Μάβερικς 136-121
Νιου Ορλίνς Πέλικανς-Λος Άντζελες Λέικερς 98-110
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Λος Άντζελες Κλίπερς 117-112
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Ντένβερ Νάγκετς 132-116
Σακραμέντο Κινγκς-Γιούτα Τζαζ 99-121

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x