NBA

Ανοικτή... κόντρα μεταξύ Μάρεϊ και Μπανκέρο

Πεδίο μάχης έγινε το Instagram για τους Ντεζάντε Μάρεϊ και Πάολο Μπανκέρο, καθώς έπειτα από ένα τρομερό κάρφωμα του πρώτου σε αγώνα επίδειξης - εκθέτοντας τον δεύτερο - τα πνεύματα… οξύνθηκαν.

Μπορεί η χρονιά του NBA να αργεί ολίγον τι, αλλά οι αγώνες επίδειξης έρχονται και φεύγουν. Συνήθως επισφραγίζονται με χειροκροτήματα και αγκαλιές μεταξύ των αθλητών, αλλά και οι κανόνες έχουν εξαιρέσεις.

Συγκεκριμένα οι Νταζάντε Μάρεϊ και Πάολο Μπανκέρο τέθηκαν αντίπαλοι και ο γκαρντ των Ατλάντα Χοκς εξέθεσε τον φετινό πρώτο πικ του ντραφτ με ένα μεγαλειώδες κάρφωμα και προσποίηση που θύμιζε… Λάρι Μπερντ.

Αυτό το σπουδαίο στιγμιότυπο ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου, με την ένταση να μεταφέρεται στα social media.

Ο Μπανκέρο σε ανάρτηση του έγραψε, «Με έκανες unfollow στο Instagram, οπότε είναι προσωπικό έτσι; Εντάξει, απλώς φρόντισε να με μαρκάρεις την επόμενη φορά που θα είμαστε αντίπαλοι και σταμάτα να ζητάς double-team».

Απάντηση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Αμερικανό γκαρντ, περνώντας στην αντεπίθεση, «Προσπάθησες να μου επιδείξεις ότι ήσουν το Νο1 στο NBA Draft όταν εγώ σε υποστήριζα όταν ήσουν παιδί και μου ζητούσες να παίρνεις ριμπάουντ για να κάνω σουτ. Μην μπαίνεις στο Ίντερνετ λέγοντας πράγματα. Άλλαξες από το ταπεινό παιδί που ήσουν και ξέρεις ότι λέω αλήθεια! Τα κατάφερες να μπεις στο NBA, άλλαξες και έχασες τον σεβασμό μου!

Μείνε ταπεινός. Αυτό που βιώνεις είναι αληθινό, όχι αστείο. Ακόμα θέλω να τα καταφέρεις, επειδή τέτοιος άνθρωπος είμαι».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x