NBA

Ο δρόμος των Μπακς στα playoffs του NBA

Δείτε αναλυτικά το «μονοπάτι» που θα κληθούν να… διασχίσουν οι Μπακς για να φτάσουν μέχρι τους τελικούς του NBA.

Την πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs του NBA εξασφάλισαν τα ξημερώματα οι Μπακς, οι οποίοι επικράτησαν με 105-92 των Μπουλς μέσα στο Fiserv Forum.

Το ραντεβού για τα «ελάφια» για τη νοκ άουτ φάση του πρωταθλήματος δίνεται στις 16 Απριλίου, αφού πρώτα όμως δώσουν τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με τους Γκρίζλις στο Μιλγουόκι (8/4, 03:00) και τους Ράπτορς στο Τορόντο (9/4, 20:00).

Σε αυτά τα δύο ματς αναμένεται ο Μάικ Μπουντενχόλζερ αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς από τους «βασικούς», ώστε να μπουν όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι στη συγκεκριμένη διαδικασία του NBA.

Το πρόγραμμα των playoffs




Όπως φαίνεται από τις διασταυρώσεις, οι Μπακς θα χρειαστεί να περιμένουν να δουν τι θα γίνει στα play-ins του NBA, αφού εκεί θα παίξουν όπως φαίνεται οι Ράπτορς με τους Μπουλς και ο νικητής τους ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον χαμένο του Χιτ-Χοκς.

Όποιος τα καταφέρει θα πάει απέναντι στην ομάδα του Αντετοκούνμπο, η οποία στη συνέχεια εφόσον τα καταφέρει θα παίξει στα ημιτελικά της Ανατολής με τον νικητή του ζευγαριού Καβαλίερς-Νικς.

Στους τελικούς, αν δεν υπάρξει κάποια τεράστια έκπληξη, θα βρουν τους Σέλτικς, οι οποίοι θα παίξουν με τον νικητή του Χιτ-Χοκς, ενώ στη συνέχεια θα βρουν στο δρόμο τους στα ημιτελικά τον αντίπαλο που θα προέλθει από το σούπερ-ζευγάρι Σίξερς-Νετς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x