Η βραδιά στο NBA είχε έντονο ρυθμό, ρεκόρ, μεγάλες εμφανίσεις και εντυπωσιακές ανατροπές, με αρκετούς πρωταγωνιστές να ξεχωρίζουν.
Στο Ντιτρόιτ, οι Πίστονς διέλυσαν τους Χοκς με 142-115, γράφοντας ιστορία με την απόλυτη επιθετική ισορροπία. Επτά παίκτες τελείωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων και συνολικά 12 είχαν τουλάχιστον επτά, επίδοση που ισοφαρίζει ρεκόρ NBA. Ο Αϊζέια Στιούαρτ είχε 17 πόντους, ενώ ο Κέιντ Κάνινγκχαμ πρόσθεσε 15 πόντους και 7 ασίστ. Για την Ατλάντα, ο Τζέιλεν Τζόνσον σημείωσε το τρίτο σερί triple-double του με 19 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ, συνεχίζοντας ένα εντυπωσιακό ατομικό σερί.
Στο Σικάγο, οι Μπουλς έβαλαν τέλος σε αρνητικό σερί επτά ηττών, επικρατώντας των Χόρνετς με 129-126. Ο Τζος Γκίντι ήταν καθοριστικός με 26 πόντους, 11 ασίστ και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Κόμπι Γουάιτ «σφράγισε» τη νίκη από τη γραμμή των βολών. Για τη Σάρλοτ, ο Κον Κνούπελ έκανε το καλύτερο ματς της καριέρας του με 33 πόντους.
Στη Φιλαδέλφεια, ο Τζοέλ Εμπίντ θύμισε τον MVP εαυτό του, πετυχαίνοντας 39 πόντους στη νίκη των Σίξερς επί των Πέισερς με 115-105. Ο Πολ Τζορτζ πρόσθεσε 23 πόντους απέναντι στην πρώην ομάδα του, με τη Φιλαδέλφεια να «καθαρίζει» το ματς στο φινάλε με σερί 13-2.
Η κορύφωση της βραδιάς ήρθε στην Ουάσινγκτον, όπου ο Ντόνοβαν Μίτσελ έκανε μία από τις πιο εκρηκτικές εμφανίσεις της σεζόν. Σκόραρε 48 πόντους, εκ των οποίων οι 24 στην τέταρτη περίοδο, και οδήγησε τους Καβαλίερς σε απίθανη ανατροπή από το -15 για το τελικό 130-126 απέναντι στους Ουίζαρντς, υπογράφοντας μια νίκη χαρακτήρα για το Κλίβελαντ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του NBA
Χόρνετς-Μπουλς 126-129
Πίστονς-Χοκς 142-115
Σίξερς-Πέισερς 115-105
Γουίζαρντς-Καβαλίερς 126-130
Γκρίζλις-Τζαζ 126-130
Μάβερικς-Νετς 119-111
Γουόριορς-Τίμπεργουλβς Σε εξέλιξη
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






