NBA

Σοκαρισμένος ο ΛεΜπρόν και όλο το NBA με τον τραυματισμό του Χαλιμπέρτον: «Γαμ...το»

Ο τραυματισμός του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον σόκαρε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και πολλούς ακόμη παίκτες του NBA, που αντέδρασαν μέσω social media και ευχήθηκαν περαστικά στον παίκτη των Πέισερς.

Ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον αποχώρησε από το Game 7 των Πέισερς με τους Θάντερ σφαδάζοντας από τον πόνο, και υπάρχει έντονος φόβος πως υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα.

Όπως είναι λογικό, αυτή η εξέλιξη σόκαρε όλο τον κόσμο του NBA, με πολλούς συναθλητές του «Hali» να αντιδρούν μέσω social media. Πρώτος εξ αυτών ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που έγραψε «Γαμ...το» στον προσωπικό του λογαριασμό στο «X», δείχνοντας το σοκ του για τον τραυματισμό του συμπαίκτη του στην Τeam USA.

Εκτός του «βασιλιά», ευχές για περαστικά έστειλαν στον Χαλιμπέρτον πάρα πολλοί παίκτες του ΝΒΑ, όπως ο Τρέι Γιανγκ, ο Τζέιλεν Μπράνσον, ο Ντόνοβαν Μίτσελ, ο Κάρλ-Άντονι Τάουνς και ο Τζος Χαρτ.

Δείτε μερικά ποσταρίσματα:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x