NBA

Ήττα για τους Μπακς από τη Θάντερ - Σούπερ ο Τέιτουμ στη νίκη των Σέλτικς επί των Νικς

Οι Μπακς γνώρισαν την ήττα 124-101 από τη Θάντερ εκτός έδρας σε παιχνίδι της preseason του ΝΒΑ. Διαβάστε τι άλλο έγινε στα παιχνίδια για τη preseason του ΝΒΑ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την ήττα 124-101 γνώρισαν οι Μπακς από την Θάντερ εκτός έδρας σε παιχνίδι για την preseason του ΝΒΑ. Τα «ελάφια» είχαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει double-double σε 25 λεπτά συμμετοχής με 18 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 2 ασίστ και 3 λάθη και τον Λίλαρντ να είναι άστοχος και να πετυχαίνει μόλις 5 πόντους με 2/11 σουτ εντός παιδιάς.

Από την άλλην πλευρά η ομάδα της Οκλαχόμα ξεχώρισε ο Σάι Τζίλτζιους-Αλεξάντερ που τελείωσε το ματς με 19 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ ενώ οι Χολμγκρεν και Τζέιλεν Γουίλιαμς είχαν από 18 πόντους. Ο Μίτσιτς μόλις έναν πόντο σε 15 λεπτά συμμετοχής και είχε 7 ασίστ.

Και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν αρκετούς παίκτες, συνολικά 32. Ο Γκρίφιν για τους Μπακς 17 και ο Ντάιγκνεολντ άλλους 15 παίκτες προφανώς σε μια προσπάθεια να βγάλουν κάποια τελικά συμπεράσματα ενόψει της έναρξης της σεζόν.

Σε άλλο παιχνίδι προετοιμασίας οι Σέλτικς επικράτησαν 123-110 των Νικς με τον Τέιτουμ να πετυχαίνει 28 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και 2 λάθη σε 30 λεπτά συμμετοχής. Οι Νάγκετς με πολλές απουσίες γνώρισαν την ήττα 116-113 από τους Κλίπερς στο Λος Άντζελες, στο Ορλάντο οι Πέλικανς επικράτησαν νίκησαν 104-93 τους Μάτζικ με τον Ίνγκραμ να έχει 18 πόντους και τον Ζάιον Γουίλιαμσον 16π.
Τέλος, οι Ράπτορς νίκησαν 106-102 τους Μπουλς εκτός έδρας με τους Σιάκαμ και Μπαρνς να έχουν από 22 πόντους ο καθένας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x