NBA

Αβντίγια: «Μου λείπουν οι φωνές του Σφαιρόπουλου»

Ο Ντένι Αβντίγια μίλησε στο podcast του Θανάση Αντετοκούνμπο για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τονίζοντας πως ο Έλληνας τεχνικός ήταν αυστηρός αλλά με θετικό τρόπο.

Mία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση είχε με τον Ντέντι Αβντίγια ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που φιλοξένησε τον Ισραηλινό στο podcast του «Thanalysis».

Οι δυο τους ανέλυσαν διάφορα ουσιώδη θέματα, με τον Αβντίγια να μιλάει με πολύ καλά λόγια για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία μαζί του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Ήταν δύσκολα. Μου έδωσε τα πρώτα μου λεπτά στην EuroLeague. Μου φώναζε πολύ, αλλά άξιζε τον κόπο. Μου λείπουν οι φωνές του για να είμαι ειλικρινής», ανέφερε αναλυτικά ο Ισραηλινός παίκτης των Γουίζαρντς, που έπαιξε στη Μακάμπι από το 2017 ως το 2020.

Ο Έλληνας τεχνικός, μάλιστα, απάντησε στη δήλωση του πρώην παίκτη του με δικά του πολύ όμορφα λόγια, γράφοντας στο twitter «είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τον Ντάνι να προοδεύει και να αποκτά σημαντικό ρόλο στο NBA. Πάντα να εμπιστεύεστε τη διαδικασία. Η πρόοδος δεν έρχεται εύκολα».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x