NBA

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αστειεύτηκε για τα συνεχιζόμενα σενάρια για το μέλλον του.

Πιο πολλά δημοσιεύματα για εκείνον και από τότε που βγήκε δύο φορές MVP ή πήρε το πρωτάθλημα με τους Μπακς βλέπει τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με το μέλλον του. Ο Greek Freak αστειεύτηκε για αυτή την πρωτοφανή για τον ίδιο συνθήκη, μιλώντας στα media.

«Το εκτιμώ… Είναι η πρώτη φορά που συζητάνε για μένα τόσο πολύ… Είμαι σπίτι με τα παιδιά μου, ανοίγω την τηλεόραση και ο ακούω ότι ο Γιάννης πάει στους Γκρίζλις ή ο Γιάννης πάει στους Πίστονς. Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή», είπε χαμογελώντας ο 31χρονος σούπερ σταρ.

Πάντως ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με τους Μπακς για το μέλλον του, αλλά δεν απέκλεισε να έχει κάνει τέτοιες κουβέντες ο εκπρόσωπός του.

@bleacherreport Giannis not used to hearing his name in all the rumors ?? (via @Bucks) #nba #basketball #giannis #bucks #nbabasketball ? original sound - bleacherreport

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x