NBA

Αντετοκούνμπο: «Οι καλές ομάδες δεν χάνουν σημαντικές διαφορές – Πρέπει να κλειδώνουμε τα παιχνίδια»

Την άποψη πως οι Μπακς πρέπει να «κλειδώνουν» νωρίτερα τα παιχνίδια τους εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αναφερόμενος στη αγχωτική νίκη της ομάδας του Μιλγουόκι επί των Κινγκς.

Πρωταγωνιστής σε άλλη μία νίκη των Μπακς ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος μίλησε μετά το 109-104 κόντρα στους Κινγκς, στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο «Greek Freak» στάθηκε στο τέταρτο 12λεπτο και υπογράμμισε πως τα «ελάφια» πρέπει να κλειδώνουν νωρίτερα τα παιχνίδια τους, καθώς τα ξημερώματα έφτασαν σε μία αγχωτική επικράτηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής Έλληνας άσος μετά το τέλος του αγώνα

Για τη νίκη των Μπακς επί των Κινγκς: «Θεωρώ ότι ήταν πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Τους κερδίσαμε πριν από λίγες ημέρες, κάτι που συνήθως σε χαλαρώνει υπερβολικά πριν από το δεύτερο ματς. Ξεκινήσαμε, όμως, δυναμικά το παιχνίδι, παίζοντας σκληρά, με γρήγορες εναλλαγές στην επίθεση».

Για το τέταρτο δεκάλεπτο: «Είναι μάθημα για εμάς. Θέλουμε να γίνουμε καλή ομάδα. Οι καλές ομάδες δεν χάνουν σημαντικές διαφορές. Πρέπει να διατηρούμε το προβάδισμά μας και να κλειδώνουμε τα παιχνίδια».

Για το ατομικό ρεκόρ του με τις 22 βολές: «Έτσι λειτουργούμε. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Πρέπει να κάνουμε φάσεις όλο το βράδυ. Πήγα πιο συχνά από συνήθως στη γραμμή των βολών και μπόρεσα να ευστοχήσω σε μερικές προσπάθειες».

Για τη συνεργασία του με τον Έρικ Μπλέντσο: «Είναι πολύ ωραία. Υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα στους παίκτες. Όποιος έχει την μπάλα, οι υπόλοιποι τον εμπιστεύονται. Ξέρω ότι ο Έρικ θα με βρει και πως αν δεν είμαι ελεύθερος θα πάρει τη σωστή απόφαση. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση».

Για τα σκριν που επιχειρεί: «Με τα σκριν μένω εντελώς ελεύθερος. Γι’ αυτό κάνω σκριν, για να είμαι εντελώς ελεύθερος. Αν δεν κάνω σκριν, δεν θα μείνω ελεύθερος. Αν κάνω, ο προσωπικός μου αντίπαλος θα πάει στον Έρικ ή με τις προσαρμογές θα μείνει κάποιος άλλος ελεύθερος».

Για την βελτίωση της άμυνας των Μπακς στα τελευταία ματς: «Παίζουμε σκληρότερα. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον αμυντικά. Πιστεύουμε ότι ο συμπαίκτης μας θα κάνει την κατάλληλη κίνηση στην άμυνα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x