NBA

Πρώτος σε ψήφους για το All Star Game στην Ανατολή ο Γιάννης, μόνο ο Λεμπρόν έχει περισσότερες!

Ο κόσμος θέλει να δει και πάλι αρχηγό τον Γιάννη στο All Star Game και το δείχνει με κάθε τρόπο, αφού ο Έλληνας παίκτης πέρασε τον Κέβιν Ντουράντ και είναι πλέον πρώτος σε ψήφους στην Ανατολή!

Πάει πάλι για αρχηγός στο All Star Game ο Γιάννης!

Ο Έλληνας σταρ ήταν στα προηγούμενα δύο update της ψηφοφορίας για το μεγάλο event πίσω από τον Κέβιν Ντουράντ σε ψήφους στην Ανατολή, ωστόσο όπως ενημέρωσε η λίγκα, πλέον προηγείται στην περιφέρεια του, έχοντας 5.970.196 ψήφους, μόλις 132.014 παραπάνω από τον «KD»!

Αυτό σημαίνει πως αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέχρι το Σάββατο (21/1), όταν και θα κλείσει η ψηφοφορία, ο Αντετοκούνμπο θα είναι και πάλι αρχηγός στο All Star Game, κάτι που θα συμβεί για τρίτη φορά, μετά από αυτές του 2019 και του 2020.

Συνολικά, μάλιστα, ο Γιάννης είναι δεύτερος σε ολόκληρο το ΝΒΑ σε ψήφους, όντας πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς, που έχει ξεπεράσει τις 6.5 εκατ. ψήφους και θα είναι, όπως συμβαίνει πάντα, ο κορυφαίος σε όλο το ΝΒΑ στο τέλος της ψηφοφορίας. Υπενθυμίζουμε πως ο «Βασιλιάς» έχει υπάρξει αρχηγός και τις πέντε φορές που έχει χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο format, και το ίδιο αναμένεται να γίνει και φέτος.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x