NBA

Αδιέξοδο στις συζητήσεις Σανς με Έιτον για επέκταση

Σανς και ΝτιΆντρε Έιτον δεν τα βρήκαν για επέκταση συμβολαίου και ο Μπαχαμέζος σέντερ έχει αβέβαιο μέλλον στο Φίνιξ.

Οι συζητήσεις των Σανς με τον ΝτιΆντρε Έιτον δεν κατέληξαν σε συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου. Ο Μπαχαμέζος σέντερ περίμενε πως θα του πρόσφεραν πενταετές max συμβόλαιο, όπως συνέβη με τους Ντόντσιτς και Γιανγκ της «γενιάς» του από Μάβερικς και Χοκς αντίστοιχα.

Αν αυτό συνέβαινε, το νούμερο ένα του ντραφτ του 2018 θα εισέπραττε 172,5 εκατ. δολάρια για πέντε χρόνια, ωστόσο αντ’ αυτού του προσφέρθηκε συμβόλαιο τριών ή τεσσάρων ετών με χαμηλότερες αποδοχές. Η προθεσμία για υπογραφή max συμβολαίου παρήλθε το απόγευμα της Δευτέρας και πλέον το μέλλον του Έιτον είναι αβέβαιο.

Ο βασικός σέντερ της ομάδας μπορεί να γίνει free agent το καλοκαίρι, με τους Σανς όμως να διατηρούν το δικαίωμα να τον κρατήσουν εφόσον ματσάρουν την προσφορά ή να επιλέξει το δρόμο της… απόλυτης ελευθερίας το καλοκαίρι του 2023. Και φυσικά όσο δεν υπογράφει, πάντα υπάρχει η πιθανότητα ανταλλαγής, αν οι Σανς διαπιστώσουν πως θα κινδυνεύουν να τον χάσουν άνευ ανταλλαγμάτων.

Ο Έιτον είχε την περασμένη σεζόν 16,3 πόντους, 10,3 ριμπάουντ και 1 τάπα κατά μέσο όρο έχοντας συμβολή στην πορεία των Σανς προς τους τελικούς του ΝΒΑ, όπου έχασαν με 4-2 από τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x