NBA

Αφιέρωμα του Slam στον Γουενμπανιάμα, φαβορί για το Νο1 του ντραφτ

Το έγκυρο περιοδικό SLAM έχει τον Βίκτορ Γουενμπανιάμα στο εξώφυλλό του, ως φαβορί για το νούμερο ένα στο ντραφτ του NBA του 2023.

Την ανάδειξη του Βίκτορ Γουενμπανιάμα ως φαβορί για την πρώτη θέση στο ντραφτ του 2023 έχει ως κεντρικό θέμα το περιοδικό SLAM. Ο ύψους 2,20μ, με άνοιγμα χεριών στα 2,31μ, 18χρονος Γάλλος φόργουορντ θεωρείται πως είναι ο πιο πολλά υποσχόμενος παίκτης στο παγκόσμιο μπάσκετ.

«Σε έναν χρόνο από τώρα, θυμηθείτε πως το ‘SLAM’ σας παρουσίασε τον παίκτη που μπορεί να αλλάξει το άθλημα του μπάσκετ», τονίζει το περιοδικό και συνεχίζει, «.. τα γιγάντια βήματα στην επανάσταση του μπάσκετ ξεκινούν από τα προάστια του Παρισιού. Βίκτορ Γουενμπανιάμα, 18 ετών, είναι 2,20μ και κάνει τα πάντα στο παρκέ με την σιγουριά ενός παίκτη παγκόσμιας κλάσης».

Ο Βίκτορ Γουενμπανιάμα παίζει στη Μετροπολιτάν στο γαλλικό πρωτάθλημα, προερχόμενος από την Βιλερμπάν για να προετοιμαστεί για το πέρασμα στο NBA. «Ήρθα εδώ, συγκεκριμένα για αυτό, για να έχω την ευκαιρία μια ομάδα να χτιστεί γύρω από εμένα», ανέφερε ο 18χρονος στο SLAM για την αμφιλεγόμενη κατά πολλούς απόφασή του να υπογράψει φέτος στους Mets92.

«Είμαι περίπλοκος σαν χαρακτήρας, αλλά ο κόσμος θα με μάθει σιγά σιγά, με τα χρόνια. Θέλω να κρατήσω ένα μυστήριο όμως, δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά πράγματα για μένα», δήλωσε ο ταλαντούχος φόργουορντ ο οποίος έχασε το Eurobasket του 2022 λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x