NBA

Άλεν: «Θέλουμε το καλύτερο ρεκόρ για να έχουμε πιθανό Game 7 στο Μιλγουόκι»

Ο Γκρέισον Άλεν μίλησε για τον στόχο των Μιλγουόκι Μπακς στη regural season του ΝΒΑ, λέγοντας πως αυτός είναι το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ για να έχουν το πλεονέκτημα σε κάθε πιθανό Game 7.

Για τον στόχο που έχουν οι Μιλγουόκι Μπακς στη regural season του ΝΒΑ, μίλησε ο Γκρέισον Άλεν. Ο 27χρονος γκαρντ ανέφερε πως απόλυτη προτεραιότητα είναι το καλύτερο ρεκόρ, για να μην την... ξαναπατήσουν.

Τη περσινή σεζόν, τα «ελάφια» δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρωτιά, με αποτέλεσμα να μην έχουν το πλεονέκτημα έδρας και κατά συνέπεια κάποιο πιθανό Game 7 στην έδρα τους. Έτσι, το σύνολο του Μπούντενχολζερ δεν είχε αυτή τη δυνατότητα στη σειρά με τους Μπόστον Σέλτικς, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό.

Φέτος, ο Άλεν δεν θέλει να συμβεί το ίδιο, λέγοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στο καλύτερο ρεκόρ. «Το θέλουμε. Νομίζω ότι το θέλουμε το καλύτερο ρεκόρ. Η μάχη ανάμεσα στις τρεις πρώτες ομάδες της Ανατολής είναι πολύ κλειστή. Δεν είναι ότι ασχολούμαστε με αυτό όλη μέρα, κάθε μέρα, σε κάθε ματς, όμως σίγουρα γνωρίζουμε ποια είναι η κατάσταση. Και γνωρίζω ότι ως γκρουπ, θέλουμε το καλύτερο ρεκόρ» ήταν τα λόγια του.

Αυτή τη στιγμή, οι Μπακς έχουν ρεκόρ 50-21, με 11 αγώνες να απομένουν, όντας το απόλυτο φαβορί για το καλύτερο ρεκόρ σε όλο το ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x