NBA

Ανησυχία στους Καβαλίερς για το πρόβλημα του Τόμας

Ο Αϊζέια Τόμας είναι αμφίβολο αν θα εμφανιστεί ετοιμοπόλεμος από την πρώτη μέρα της νέας σεζόν, λόγω του τραυματισμού του στο γοφό.

Ο Αϊζέια Τόμας ταλαιπωρείται ακόμη από τον τραυματισμό στο γοφό, που του στέρησε τη συμμετοχή στα τρία τελευταία ματς των Σέλτικς με τους Καβαλίερς στους τελικούς της Ανατολής.

Η ομάδα του Κλίβελαντ θα τον υποβάλει σε εξετάσεις και υπάρχει μια ανησυχία μήπως χάσει κάποια από τα πρώτα ματς της σεζόν. Πάντως δεν υπάρχει φόβος για κάτι πιο σοβαρό, που θα απαιτούσε χειρουργείο.

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, παραδέχτηκε πως ο τραυματισμός του Τόμας «... έπαιξε κάποιο ρόλο στην παραχώρησή του. Θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στο να αρχίσει τη σεζόν, αλλά θα είναι μια χαρά και υγιής όλη την περίοδο».

Όσο για την απόφαση να δοθεί ο Αϊζέια Τόμας στους Καβαλίερς, είπε: «Είχε μια εξαιρετική σεζόν φέτος στο ΝΒΑ και μας ενθουσίασε όλους στη Βοστώνη. Όλοι τον αγάπησαν. Είναι ένα αουτσάιντερ, λόγω του μικρού ύψους του, αλλά βάζει καρδιά και ψυχή στο παιχνίδι του. Ήταν δύσκολο και μία πρόκληση για μας να πάρουμε αυτή την απόφαση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x