NBA

Διαφωνεί με το MVP του Γιόκιτς ο Αρίνας: «Έβγαλαν κάποιον που την κρίσιμη στιγμή δίνει σε άλλον τη μπάλα»

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας εξέφρασε την άποψή του πως ο Νίκολα Γιόκιτς δεν άξιζε να κερδίσει το βραβείο MVP της φετινής σεζόν του NBA.

Ο Νίκολα Γιόκιτς συνέχισε να γράφει ιστορία, αφού αναδείχθηκε MVP του ΝΒΑ για τρίτη φορά στην καριέρα του, μπαίνοντας σε ένα κλειστό κλαμπ ελίτ παικτών που έχουν καταφέρει κάτι αντίστοιχο.

Παρόλα αυτά, δεν συμφώνησαν όλοι με τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Ένας από αυτούς που εξέφρασαν μάλιστα τη διαφωνία τους με το βραβείο που πήρε ο Σέρβος, ήταν ο Γκίλμπερτ Αρίνας, γνωστός για τις... βαρύγδουπες και συχνά εριστικές απόψεις του.

Ο παλαίμαχος γκαρντ ανέφερε πως δεν θα χαρακτήριζε πολυτιμότερο τον Γιόκιτς, καθώς όταν η μπάλα «καίει», οι Νάγκετς στρέφονται όχι σε αυτόν, αλλά στον Τζαμάλ Μάρεϊ, κάτι που αποδεικνύεται και από τα 2 νικητήρια καλάθια του τελευταίου στη σειρά με τους Λέικερς.

«Θα αγνοήσουμε το γεγονός πως δεν είναι ο go-to guy την κρίσιμη στιγμή; Θα αγνοήσουμε ό,τι κάνει ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ στο τέλος των παιχνιδιών, όντας clutch παίκτης; Ο Μάρεϊ είναι αυτός στον οποίο βασίζεται ο Γιόκιτς για να βάλει αυτά τα καλάθια. Ο Μάρεϊ γίνεται η υπ’ αριθμό ένα επιλογή όταν το παιχνίδι κρίνεται στο τέλος. Έβγαλαν MVP κάποιον που την κρίσιμη στιγμή δίνει σε άλλον τη μπάλα», είπε αναλυτικά ο Αρίνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x