NBA

Η βλακεία είναι ανίκητη: Ο Αρίνας «έκραξε» τον Γκομπέρ επειδή έλειψε από το Game 2 λόγω της γέννησης του παιδιού του

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας για μια ακόμη φορά προκάλεσε με ένα ανόητο σχόλιο για τον Ρούντι Γκομπέρ.

Ο Ρούντι Γκομπέρ έχασε το Game 2 των Τίμπεργουλβς με τους Νάγκετς, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του που έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Κι αν για όλο τον φυσιολογικό κόσμο η απουσία αυτή είναι απόλυτα δικαιολογημένη, αφού κάποια πράγματα είναι ιερά, δεν ισχύει το ίδιο για τον Γκίλμπερτ Αρίνας.

Ο παλαίμαχος γκαρντ μέσα από το podcast του άσκησε κριτική στον Γάλλο σέντερ για την απουσία του από το κρίσιμο παιχνίδι των playoffs. «Είναι ένα μωρό, ρε φίλε. Εκεί θα είναι και όταν επιστρέψεις! Ό,τι και να νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις, αυτό θα κοιμάται. Καταλαβαίνω πως μπορεί να θες να είσαι δίπλα στη γυναίκα σου, να χαμογελάς και τα λοιπά, αλλά έχεις αυτή την καλή ασφάλεια επειδή παίζεις στο ΝΒΑ», ανέφερε ο Αρίνας. Απλά... ασχολίαστο!



Σε αντιδιαστολή με τις ανοησίες που ξεστόμισε ο Αρίνας, αντιπαραβάλουμε όσα είχε δηλώσει πριν λίγα χρόνια ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ως προπονητής τότε της Ζαλγκίρις, όταν ρωτήθηκε γιατί έδωσε άδεια στον Αουγκούστο Λίμα για τη γέννηση του παιδιού του. «Εγώ του έδωσα άδεια! Έχεις παιδιά; Μόλις αποκτήσεις, θα καταλάβεις. Πιστεύεις ότι το μπάσκετ είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή; Ένας ημιτελικός είναι σημαντικός; Όταν θα κάνεις το πρώτο σου παιδί, θα καταλάβεις τι είναι σημαντικό και τι όχι στη ζωή. Έλα να τα ξαναπούμε τότε. Δεν υπάρχει κάτι πιο μαγικό για έναν άνθρωπο από τη γέννηση του παιδιού του. Πίστεψέ με. Ούτε τίτλοι, ούτε τίποτα. Ο Αουγκούστο είναι στα ουράνια τώρα, και είμαι πραγματικά χαρούμενος για αυτόν», είχε αναφέρει ο Λιθουανός προπονητής το 2017.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x