NBA

Επιστρέφει στους Ατλάντα Χοκς ο Κάιλ Κόρβερ με πόστο στο επιτελείο!

Μετά και την πενταετή θητεία του στους Ατλάντα Χοκς από το 2012 έως και το 2017, ο Κάιλ Κόρβερ επιστρέφει ξανά στην ομάδα αυτή τη φορά εκτός παρκέ, αφού θα είναι υπεύθυνος ανάπτυξης παικτών.

Επιστροφή του Κάιλ Κόρβερ στους Ατλάντα Χοκς και επίσημα, με τον πρώην άσο του NBA να αναλαμβάνει ως διευθυντής υποθέσεων και ανάπτυξης παικτών του οργανισμού.

Σε αυτή τη νεοσύστατη θέση στόχος είναι η δημιουργία και η επίβλεψη ενός σχεδίου ανάπτυξης για κάθε καλαθοσφαιριστή σε συνεργασία με τους προπονητές, την ομάδα αθλητικών επιδόσεων και τη διοίκηση των Χοκς.

Σε δηλώσεις του ο GM, Λάντρι Φιλντς, της Ατλάντα τόνισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επαναφέρουμε τον Κάιλ στους Χοκς. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και κάποιος του οποίου η παρουσία θα ωφελήσει όλους τους παίκτες μας, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, αντλώντας από τις μοναδικές του εμπειρίες κατά τη διάρκεια της 17χρονης καριέρας του ως παίκτης του δευτέρου γύρου του νταφτ στο οποίο έλαβε μέρος(ντραφτ 2003), ο οποίος αργότερα έγινε παίκτης all star. Πρωταγωνίστησε στην Ατλάντα και ήταν ένας από τους καλύτερους σουτέρ όλων των εποχών του πρωταθλήματος».

Ο Κόρβερ, ο οποίος πέρασε τη σεζόν 2021-22 ως βοηθός ανάπτυξης παικτών με τους Μπρούκλιν Νετς, επιστρέφει στους Χοκς, όπου έπαιξε σε 332 παιχνίδια κανονικής περιόδου σε 4,5 σεζόν (2012-17), ενώ έπαιξε και στο All Star Game το 2015. Ήταν επίσης αποδέκτης του Sportsmanship Award του NBA το 2014-15.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x