NBA

Βούτσεβιτς για Τζόκοβιτς: «Χρησιμοποιήθηκε για επίδειξη πολιτικών - Φοβήθηκαν οι συναθλητές του»

Ασπίδα προστασίας στον Νόβακ Τζόκοβιτς (καυτηριάζοντας μάλιστα τους υπόλοιπους τενίστες που δεν τον υποστήριξαν) ύψωσε ο Νίκολα Βούτσεβιτς.

Το μέρος του Νόβακ Τζόκοβιτς στο όλο θέμα που δημιουργήθηκε στην Αυστραλία (και κατέληξε εντέλει στην απέλασή του) πήρε ο Νίκολα Βούτσεβιτς. Με ανάρτησή του στο twitter ο σέντερ των Μπουλς εξέφρασε την άποψη ότι ο Σέρβος τενίστας έγινε αντικείμενο πολιτικών παιχνιδιών.

«Αυτό που συνέβη με τον Τζόκοβιτς είναι απλά χρήση δύναμης από πολιτικούς για να κάνουν επίδειξη και ν’ αποκτήσουν επιπλέον ψηφοφόρους. Δεν έχει να κάνει καθόλου με τον covid ή με θέματα βίζας. Τον χρησιμοποίησαν προσπαθώντας να κάνουν τους εαυτούς τους να δείχνουν καλύτεροι. Πολύ λυπηρός ο τρόπος που φέρθηκαν σε έναν πρωταθλητή», έγραψε συγκεκριμένα.

Πέρα απ’ αυτό όμως ο Βούτσεβιτς καυτηρίασε και τη στάση που κράτησε η συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων αθλητών του τένις στο θέμα, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Επίσης για μένα το πιο στενάχωρο πράγμα σε όλη την υπόθεση του Τζόκοβιτς ήταν ότι μόλις δυο από τους συναθλητές του τον υπερασπίστηκαν, όλοι οι υπόλοιποι φοβήθηκαν. Απίστευτο…»





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x