NBA

Βρήκε συμβόλαιο στο NBA ο Μάικ Τζέιμς!

Ούτε Ευρώπη, ούτε Κίνα! Ο Μάικ Τζέιμς θα συνεχίσει την καριέρα του στο NBA, καθώς άμεσα υπογράφει νέο two-way συμβόλαιο!

Ακούστηκε για Παναθηναϊκό, ακούστηκε για Μπαρτσελόνα, ακούστηκε για Κίνα, αλλά ο Μάικ Τζέιμς θα παραμείνει στις ΗΠΑ και στο NBA!

Όπως αποκάλυψε ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος, Σαμς Χαράνια, ο Μάικ Τζέιμς συμφώνησε με τους Πέλικανς για two way συμβόλαιο!

Κάτι που επιβεβαιώνει πως οι εκπληκτικές εμφανίσεις του με τους Σανς (10.4 πόντους, 3.8 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο) μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν στον «μαγικό κόσμο».

Εξ ου και η ομάδα της Ορλεάνης κάνει δικό της τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να δείξει εκ νέου το ταλέντο του και να... εδραιωθεί ακόμη περισσότερο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ουσιαστικά, το two-way συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Τζέιμς, σημαίνει πως ως το μπρέικ για το All Star Game του NBA (18 Φεβρουαρίου) θα ανήκει κανονικά στους Πέλικανς και από εκεί κι έπειτα θα πρέπει ο σύλλογος να αποφασίσει αν θα του δώσει «μόνιμο» συμβόλαιο ή θα τον διώξει.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x