NBA

Δεν πτοείται από το κακό ξεκίνημα ο Χάρνταουεϊ

Μπορεί η χρονιά να μην έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ίδιο, όμως ο Τιμ Χάρνταουέι παραμένει αισιόδοξος πως η συνέχεια θα είναι διαφορετική.

Είναι γεγονός πως ο 25χρονος άσος των Νιου Γιορκ Νικς δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά του στη νέα χρονιά. Το αποδεικνύει και το γεγονός πως στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φέτος με την ομάδα της Νέας Υόρκης, μετράει 9/37 σουτ εντός παιδιάς (24%) και 5/22 σουτ τριών πόντων (23%).

Με δηλώσεις του στο ESPN, ο Χάρνταουεϊ υποστήριξε πως δεν τον απασχολούν καθόλου τα κακά ποσοστά του και ευχαρίστησε τους συμπαίκτες και τους προπονητές του για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν.

«Και πέρυσι δεν ξεκίνησα καλά όμως η συνέχεια ήταν διαφορετική» τόνισε αρχικά ο ύψους 1,98 σούτινγκ γκαρντ και πρόσθεσε πως «η προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ καλή για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο με υποστηρίζουν και με εμπιστεύονται».

Υπενθυμίζεται πως ο Χάρνταουεϊ υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Υόρκης, με τις συνολικές του απολαβές να ανέρχονται στα 61.000.000 ευρώ.

Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς, μετρώντας 14,5 πόντους και 2,3 ασίστ ανά παιχνίδι στην κανονική περίοδο και 12,8 πόντους και 1,2 ασίστ σε έξι εμφανίσεις στα πλέι-οφ.

Επιμέλεια: Θοδωρής Τρυποσκιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x